4ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΗΝΟ – ΜΥΚΟΝΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 2018


1η – 2η ημέρα:

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) και αναχώρηση στις 17:30 το απόγευμα.

Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Λάρισα, Λαμία και με καθ’ οδών στάσεις, άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί, αναχώρηση για τα ξενοδοχεία, τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας, προσκύνημα και συνεχίζουμε για να θαυμάσουμε στην διαδρομή μας το Εξώμβουργο (αρχαία Ακρόπολη του νησιού παλιά πρωτεύουσα της Τήνου και επιβλητικό Ενετικό Κάστρο). Συνεχίζουμε και στην διαδρομή μας θα δούμε τα χωριά Κάμπος Καρδιανή Υστερνιά ,Πλατιά και καταλήγουμε στον Πύργο .Επίσκεψη στο μουσείου Γιαννούλη Χαλεπά και σύντομη στάση στην κεντρική και γραφική πλατεία του χωριού με τον αιωνόβιο πλάτανο και τα καφενεδάκια . Επιστροφή στη χώρα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ατομικά αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστρια της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Σήμερα σας προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη γραφική Χώρα με τα στενά σοκάκια.. Διανυκτέρευση

4η ημέρα:

Πρωινό και στην συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας . Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με καθ’ οδών στάσεις, φθάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε:

1.Δίκλινο: 175€,Μονόκλινο: 210€ Παιδί ως 5 ετών χ/κ:65 €, Παιδί ως 12 σε τρίκλινο:135€


3.Δίκλινο: 200€,Μονόκλινο: 250€ Παιδί ως 5 ετών χ/κ:70 €, Παιδί ως 12 σε τρίκλινο:140€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Περιηγήσεις & εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα

Αρχηγό-συνοδό του γραφείου.

Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα deck

Ασφάλεια & ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται
στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων 

Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Αναχώρηση απο Ορεστιάδα 16.00. ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δημαρχία 18:15), ΞΑΝΘΗ (Αγροτική 19:00) ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 19:30. ΚΑΒΑΛΑ (Σημαίες 20:00)
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.