4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΠΑΤΣΚΟΒΟ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ

ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 

 1η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 04/01/2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30 το πρωί. Διέλευση συνόρων Ορμένιου. Περνάμε περιφερειακά από ΧΑΡΜΑΝΛΙ και ΧΑΣΚΟΒΟ άφιξη στην ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Τακτοποίηση στο καλύτερο ξενοδοχείο της Φιλιππούπολης GRAND HOTEL PLOVDIV (πρώην NOVOTEL) LUX κατηγορίας 5* ΑΣΤΕΡΩΝ. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας για ξεκούραση και για μια βόλτα στην αγορά της πόλης, στον Πεζοδρόμο που αρχίζει από το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/01/2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στη ΣΟΦΙΑ. Απέχει 140 χλμ. από την ΦΙΛ/ΠΟΛΗ. ‘Oπου θα δούμε την εκκλησία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΕΦΣΚΥ, την Βυζαντινή  εκκλησία της  ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, τον Ρωσικό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, την Μητρόπολη ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, επίσης θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί είναι ένα από τα καλύτερα της ΕΥΡΩΠΗΣ με σπάνιες συλλογές πουλιών, ζώων και μετάλλων, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ και την πύλη της αρχαίας ΣΕΡΔΙΚΑΣ. κ.α. Χρόνος ελεύθερος σε ένα από τα πολυκαταστήματα της ΣΟΦΙΑΣ (MALL) για φαγητό και ψώνια. Το απόγευμα επιστροφή στην ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 06/01/2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΑΤΣΚΟΒΟ – ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το Βυζαντινό μοναστήρι του ΜΠΑΤΣΚΟΒΟ όπου θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό των υδάτων. Και ύστερα από μια υπέροχη διαδρομή, μέσα από αιωνόβια έλατα και πεύκα, θα επισκεφθούμε το διεθνές τουριστικό χειμερινό θέρετρο, ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ στην οροσειρά της Ροδόπης. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το χιονοδρομικό κέντρο. Το απόγευμα επιστροφή στη ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικό εορταστικό δείπνο, με μουσικό πρόγραμμα, μπαλέτα, φαγητό και ποτό (15 ευρώ). Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 07/01/2018 ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό. Ξενάγηση στην παλιά πόλη της ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ, θα δούμε τον ναό της Αγίας Κυριακής, το αρχοντικό του Έλληνα έμπορου Δημήτρη Γεωργιάδη (που σήμερα στεγάζεται το Μουσείο Ιστορίας της Βουλγαρικής Εθνικής Αναγέννησης), και από την ανατολική πύλη του Κάστρου των Τριών Λόφων (Χισάρ Καπί) μπαίνουμε στην παλιά πόλη, θα επισκεφθούμε το Εθνογραφικό Μουσείο (που στεγάζεται στο αρχοντικό του Έλληνα έμπορου Αργύρη Κουγιουμτζόγλου), το ναό Αγίου Κων/νου και Ελένης (είναι ο αρχαιότερος ναός της πόλης, εικάζεται ότι θεμελιώθηκε το 337 μ.Χ.), το παλαιό Φαρμακείο Ιπποκράτης, το σπίτι του Λαμαρτίνου (πριν ήταν το σπίτι του Έλληνα έμπορου Γιώργου Μαυρίδη), το Ρωμαϊκό Θέατρο, το Ιμαρέτ Τζαμί, το Τζουμαγιά Τζαμί κ.α. Στη συνέχεια, ελεύθερος χρόνος για ψώνια και για φαγητό στο καλύτερο και καινούργιο πολυκατάστημα της Φιλιππούπολης MALL MARKOVO TEPE. Αναχώρηση για την Ελλάδα. Διέλευση συνόρων άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

.  

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 160  ΕΥΡΩ

Παιδί από 2 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:115.ΕΥΡΩ

Μονόκλινο: 200 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελή υπερυψωμένο πούλμαν.
 •  Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ‘GRAND HOTEL PLOVDIV’ 5* ΑΣΤΕΡΩΝ

LUX κατηγορίας σε δίκλινα δωμάτια.

 • Τρία πρωινά σε πλούσιο μπουφέ.
 • Τα δείπνα.
 •  Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
 •  Ημερήσια εκδρομή στην ΣΟΦΙΑ.
 •  Ημερήσια εκδρομή στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΠΑΤΣΚΟΒΟ – ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ.

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 Εισόδους Μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα ποτά και διασκεδάσεις.

 • Το Εορταστικό δείπνο του ΣΑΒΒΑΤΟΥ (Μουσικό πρόγραμμα, μπαλέτα, φαγητό, ποτό)

(15 ευρώ).

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND PLOVDIV ΔΙΑΘΕΤΕΙ:

 • Κομμωτήριο.
 • Καταστήματα.
 • Σάουνα.
 • Μασάζ.
 • Τζακούζι.
 • Γυμναστήριο.
 • Εσωτερική Πισίνα.
 • Το καλύτερα οργανωμένο SPA της Φιλ/πολης.
 • Night Club – Πιάνο Μπαρ.

Το ξενοδοχείο GRAND HOTEL PLOVDIV είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 5 ΑΣΤΕΡΩΝ στην ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ.

ΣΗΜ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

ALEXANDROUPOLI TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26 68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ 00302551024313         00302551036947 FAX 00302551031596  e.mail, [email protected]Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.