ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ


4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΙΝΑΪΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ


ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-02-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Νόβα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Μετά το φαγητό θα πάμε μια νυχτερινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 17-02-2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΙΝΑΪΑ (ΚΑΡΠΑΘΙΑ)

Πρωινό και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου PELES”. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το χωριό Μπράν με το Μεσαιωνικό Πύργο του Κόμη Δράκουλα. Αναχώρηση για την Μεσαιωνική πόλη Μπρασόφ, περιήγηση στην παλιά πόλη, τη πασίγνωστη Μαύρη Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο, και ολιγόλεπτη στάση στην υπέροχη Πλατεία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 18-02-2018 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα επισκεφθούμε το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“ , μία μοναδική γεωγραφική Εθνολογική-λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936, μετά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας "Grigore Antipa", χτίστηκε το 1835 και είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του είδους του στον κόσμο. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη Χέρεστραουν, την όπερα Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Γεύμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή να επισκεφτείτε το πολυκατάστημα UNIREA που είναι κοντά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε προαιρετικό ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ σε παραδοσιακή Ρουμάνικη ταβέρνα, με εορταστικό φαγητό, ποτό απεριόριστο, παραδοσιακή μουσική και φολκλορικό πρόγραμμα ( 25€). Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΘΑΡA ΔΕΥΤΕΡΑ 19-02-2018 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στη γραφική και πανέμορφη παλαιά Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας το Βελίκο Τάρνοβο, ελεύθερος χρόνος για φαγητό και να γνωρίσουμε την πόλη. Μετά μέσω Νόβας Ζαγόρας και διέλευση συνόρων Ορμενίου. Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.


Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 195 ΕΥΡΩ

Παιδί από 2 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:130.ΕΥΡΩ

Μονόκλινο: 250 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Τρείς διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι στο ξενοδοχείο Mercure Bucharest Unirii

(στο κέντρο του Βουκουρεστίου) 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.

 • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Δυο δείπνα και ένα γεύμα στο ξενοδοχείο.
 • Αρχηγό γραφείου.
 • Φ.Π.Α.
  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
 • Το ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ σε παραδοσιακή Ρουμάνικη ταβέρνα.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • ΣΗΜ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

   ALEXANDROUPOLI TOURS

   K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26 68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

   ΤΗΛ 00302551024313         00302551036947 FAX 00302551031596  e.mail, [email protected]

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.