4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ


ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΡΓΑ


ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ – ΣΚΟΡΠΙΟ


15/09/2018  & 24/09/2018


1Η ΜΕΡΑ : ΠΕΜΠΤΗ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30 το πρωί. Περνάμε περιφερειακά από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΜΕΤΣΟΒΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φαγητό και ξεκούραση.Άφιξη στη πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ – ΣΚΟΡΠΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το ΝΥΔΡΙ όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για κρουαζιέρα στα καταπράσινα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ, στο ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ, ΣΚΟΡΠΙΔΙ, ΜΑΔΟΥΡΙ, στη ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και ΙΘΑΚΗ.   Στην επιστροφή μας θα επισκεφτούμε την πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη.    Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση υκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΕΥΚΑΔΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ – ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό χωριό ΖΑΛΟΓΓΟΣ, στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στις 63 ηρωίδες Σουλιώτισσες που το 1803, προτίμησαν το θάνατό τους και να παραμείνουν ελεύθερες και όχι σκλαβωμένες στους Τούρκους. Στους πρόποδες του βουνού βρίσκεται και το μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Επίσκεψη στις εκβολές του ποταμού ΑΧΕΡΟΝΤΑ, και στον όμορφο παραλιακό οικισμό την ΑΜΜΟΥΔΙΑ, εκεί μπορείτε να κάνετε βαρκάδα (Προαιρετικά) στο Δέλτα του ποταμού που εκβάλει στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη συνέχεια, επίσκεψη στη μαγευτική ΠΑΡΓΑ, πρόκειται για μια πανέμορφη κωμόπολη. Θα περιπλανηθούμε στα λιθόστρωτα σοκάκια και θα θαυμάσουμε τα κουκλίστικα σπιτάκια τους, απολαμβάνοντας το φαγητό μας ή το καφεδάκι μας στο ειδυλλιακό τοπίο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ θα επισκεφτούμε την πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ  ΛΕΥΚΑΔΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το μουσείο με τα ΚΕΡΙΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το ΜΕΤΣΟΒΟ, στάση για καφέ. Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας. 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 180 ΕΥΡΩ

Παιδί  έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς .120ΕΥΡΩ

Μονόκλινο .205ΕΥΡΩ

ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ 4ΗΜΕΡΑ  20 ΕΥΡΩ

Π

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
 • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Νυχτερινές διασκεδάσεις, γεύματα – δείπνα.
 • Την κρουαζιέρα Κεφαλονιά – Ιθάκη – Σκορπιό.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
 • ΤΗΛ 00302551024313          00302551036947   FAX 00302551031596 e.mail, alextour@otenet.grThank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.