4 ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΟ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

1Η ΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-02-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 μέσω Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Μετσόβου, Ιωαννίνων (περιφερειακά από τις πόλεις) και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο ferry boat και απόπλους για την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ θα πάμε στην ξακουστή πλατεία Σπιανάδα και Βενετσιάνικα καντούνια όπου καρναβαλιστές με βενετσιάνικα κοστούμια θα περιπλανιόνται στα δρομάκια της πόλης με άφθονη μουσική και χορό και ξεφαντώστε και εσείς μαζί τους. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 17-02-2018 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το παλάτι Αχίλλειο (Φλωρεντιανού ρυθμού, κτισμένο από την Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ). Μετά θα επισκεφτούμε την πιο φημισμένη περιοχή της Κέρκυρας, την Παλαιοκαστρίτσα, γνωστό τουριστικό θέρετρο με πολλές αμμουδιές και πλούσια βλάστηση. Στην κορυφή του πευκόφυτου λόφου βρίσκεται το ομώνυμο βυζαντινό καστρομοναστήρι της Παναγίας. Ιδρύθηκε το 1228 και διαθέτει μικρή, αλλά πολύτιμη συλλογή εικόνων, βιβλίων και σκευών. Εντύπωση προκαλούν τα οστά μιας γιγαντιαίας φάλαινας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της παρέλασης των κεφάτων μαζορετών από τις τοπικές σχολές χορού. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 18-02-2018 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στην περιοχή «Κανόνι» με θέα τα 2 νησάκια, τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Μετά προσκύνημα στον ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και στο Λιστόν, το οποίο αποτελεί το πιο κοσμικό σημείο της Κέρκυρας όπου και θα παρακολουθήσουμε την παρέλαση και τους καρναβαλικούς χορούς, που ξεκινούν με το Λύκειο Ελληνίδων. Όλο χάρη και όλο νάζι, οι Κυρίες των τιμών συνοδευόμενες από τους κόντηδες, τους αυλικούς του παλατιού και τους περίοικους θα κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα στο κέντρο της πόλης, ενώ θα κλέψουν τις εντυπώσεις με τους ιπποτικούς χορούς στους ρυθμούς του 18ου αιώνα. Τις σχολές χορού με υπέροχα σόου, ιδιαίτερες χορογραφίες και μουσικοχορευτικά προγράμματα. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με την καύση του Σιορ Καρνάβαλου που ενώπιον συμβολαιογράφου και μαρτύρων θα υπαγορεύσει τη δημόσια διαθήκη του και μετά οι Κερκυραίοι θα τον κάψουν. Ξεφάντωμα και χορός μέχρι το πρωί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΚΑΘΑΡA ΔΕΥΤΕΡΑ 19-02-2018 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και μετάβαση στο λιμάνι. Επιβίβαση στο ferry boat και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Πρώτη μας στάση τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να γνωρίσουμε την πόλη και για φαγητό. Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τιμη κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 199 ΕΥΡΩ

Τιμη 1ο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 115  ΕΥΡΩ

Τιμ 2ο Παιδί έως 12 ετών   130 ευ

Μονόκλινο .250 ΕΥΡΩ

ΔΕΚΤΑ ΤΑ 4 ΗΜΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΟΓΑ ( ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ)


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο IONIAN PARK’ 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
  • Τρία πρωινά μπουφέ.
  • Δύο γεύματα & τρία δείπνα επίσης σε μπουφέ.
  • Περιηγήσεις - Ξεναγήσεις του προγράμματος με τοπικό ξεναγό.
  • Αρχηγό - Συνοδό του γραφείου.
  • Επίσημο ξεναγό για μια ημέρα.
  • Τα εισιτήρια F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.
  • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Εισόδους μουσείων και νυχτερινές διασκεδάσεις.
Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2551024313

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.