4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

Π. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ – ΔΙΟΝ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ 

ΑΠΟ 27 ΕΩΣ 30/09/2018

1Η ΜΕΡΑ :    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αναχώρηση στις 07:30 το  πρωί, στάση για καφέ και ξεκούραση  στην Μουσθένη,   συνεχίζουμε για την παραλία ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (μια από τις πιο όμορφες παραλίες της βορείου Ελλάδος). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι για να χαρείτε το όμορφο θέρετρο της Πιερίας. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΤΡΙΤΗ 03/10/17 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΙΟΝ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το ΔΙΟΝ (Οι δώδεκα Θεοί διάλεξαν για τόπο κατοικίας τους τον Όλυμπο και οι αρχαίοι βασιλιάδες της Μακεδονίας το Δίον για θερινή τους κατοικία), περιήγηση στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο. Στην συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι  του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ του εν Ολύμπω για προσκύνημα, και στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ ελεύθερος χρόνος στην όμορφη πόλη, και θα καταλήξουμε για φαγητό στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με μουσική και φαγητό. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ :   ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟ – ΠΗΛΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το ΠΗΛΙΟ, θα επισκεφθούμε το βασίλειο των Κενταύρων και ειδικότερα την ΠΟΡΤΑΡΙΑ και την ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ (στάση για να περπατήσουμε στο όμορφο γραφικό χωριό και να θαυμάσουμε τον ΒΟΛΟ και τον Παγασητικό κόλπο). Στη συνέχεια θα πάμε στην όμορφη πόλη του ΒΟΛΟΥ. Ελεύθερος χρόνος να γνωρίσουμε την πόλη, να περπατήσουμε στην όμορφη παραλία και να επισκεφτούμε τα αναρίθμητα και φημισμένα ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ της. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι οι εκδρομείς. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – I. M.  ΣΟΥΡΩΤΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.  Η Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη, του οποίου τα Λείψανα βρίσκονται στο Καθολικό της Μονής. Στη Μονή υπάρχει και ο τάφος του Γέροντα ΠΑΪΣΙΟΥ. Οι μοναχές της Ιεράς Μονής Σουρωτής, είχαν πνευματικό καθοδηγητή τους τον μακαριστό Γέροντα Παΐσιο. Στη συνέχεια, επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο  COSMOS MEDITERRANEAN, χρόνος ελεύθερος για ψώνια ή φαγητό.  Μετά αναχώρηση  για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τιμη κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 180 ΕΥΡΩ

Τιμη.Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 120  ΕΥΡΩ

Μονόκλινο .220 ΕΥΡΩ

ΔΕΚΤΑ ΤΑ 4 ΗΜΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΟΓΑ ( ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ )


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στηνΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ σε δίκλινα  δωμάτια.
  • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές  του προγράμματος.
  • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Νυχτερινές διασκεδάσεις. Γεύματα. Δείπνα.
  • Εισόδους σε Αρχαιολογικούς χώρους, και Μουσεία.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2551024313
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.