4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗ 

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ-ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ-ΑΓΙΑΣΟ-ΠΕΤΡΑ-ΜΟΛΥΒΟ

9-12/9/2018

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 


1η - 2η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 09/09 - Δευτέρα 10/09 Αναχώρηση στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής 09/09 για το λιμάνι της Καβάλας . Επιβίβαση στο πλοίο και ώρα 01:00 το ξημέρωμα απόπλους. Άφιξη στην Μυτιλήνη την επόμενη μέρα Δευτέρας 10/09 , το πρωί και ώρα 11:00. Επιβίβαση στο πούλμαν για την πρώτη επαφή μας με το νησί της Σαπφούς του Ελύτη και των Σαράντα λεσβίων Αγίων. Αναχώρηση για να επισκεφτούμε την πόλη της Μυτιλήνης στους ναούς της τον Αγ. Θεράποντα και τον Αγ. Θεόδωρο που βρίσκεται μέσα και το σκήνωμα του Άγιου που είναι και πολιούχος της πόλης. Στην συνεχεία τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στην γραφική Αγιάσο με την εκκλησία της Παναγίας της Αγ. Σιών που έφερε από τα Ιεροσόλυμα ο Αγάθων ο Εφέσιος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση .

3η μέρα ΤΡΙΤΗ 11/09 Μετά από το πρόγευμα αναχώρηση για την Μονή του Αγ. Ραφαήλ .Επίσκεψη στην Μονή χρόνος ελεύθερος. Στην συνέχεια αναχώρηση για το μοναστήρι του Ταξιάρχη στον Μανταμάδο όπου βρίσκεται η ανάγλυφη εικόνα του Ταξιάρχη φτιαγμένη από αίμα και πυλό .Χρόνος ελεύθερος για να προσκυνήσουμε και να απολαύσουμε τους παραδοσιακούς νόστιμους λουκουμάδες. Ξεκινάμε την διαδρομή μας παραλιακά περνώντας από την Συκαμιά πατρίδα του Στρατή Μυριβήλη για να φτάσουμε στην όμορφη και γραφική Μήθυμνα .Την όμορφη και γραφική πόλη που ύμνησαν ποιητές και θαύμασαν κατακτητές , το όμορφο ενετικό κάστρο. Περπάτημα στα γραφικά δρομάκια της πόλης επίσκεψη στο κάστρο. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Αναχώρηση για την Πέτρα προσκύνημα στην Παναγία την Γλυκοφιλούσα γεύμα και μπάνιο στην όμορφη παραλία της Πέτρας ψώνια από τα μαγαζιά της Πέτρας. Επίσκεψη το απόγευμα στην Μονή Λειμώνα με το μεγαλύτερο μουσείο των Βαλκανίων σε σπάνια εκθέματα και μοναδικές σπάνιες εικόνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η μέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 12/09 Μετά από το πρωινό μας αναχώρηση για το Πλωμάρι την πατρίδα του ούζου την πόλη με τα παλαιά σαπωνοποιία. Επίσκεψη στην ποτοποιία Βαρβαγιάννη και στο μουσείο της ποτοποιίας. Γεύμα στην όμορφη περιοχή του Αγ. Ισίδωρου στην συνέχεια επίσκεψη στις κατακόμβες της Αγίας Μαγδαληνής στο Σκόπελο, και στην συνέχεια θα απολαύσουμε στο Πέραμα τον καφέ μας και θα γευτούμε τον παραδοσιακό μπακλαβά Επιστροφή στην Μυτιλήνη χρόνος ελεύθερος μέχρι την αναχώρηση του πλοίου. Μεταφορά με το πούλμαν στο λιμάνι, τακτοποίηση στο πλοίο και ώρα 17:45 απόπλους από Μυτιλήνη και άφιξη στην Καβάλα ώρα 04:00 το πρωί την επόμενη ημέρα Πέμπτη .Εκεί μας περιμένει το λεωφορείο ώστε να μας φέρει στην πόλη με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΙΜΗ 195 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

-Μεταφορές με τουριστικό λεωφορείο για 
-2 διαν /σεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό 

-Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας
-Φ.Π.Α. 
-Τα εισιτήρια Καβάλα - Μυτιλήνη σε τετράκλινες καμπίνες 
-Μυτιλήνη - Καβάλα στο Κατάστρωμα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

-Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ' ιδίων

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.