4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ

ΜΗΛΙΕΣ – ΒΥΖΙΤΣΑ – ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ

ΑΠΟ 18ΕΩΣ 21 ΟΚΤΩΒRIOY 2018

1Η ΜΕΡΑ :  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΣ

Αναχώρηση στις 07:30 το πρωί με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Μουσθένη, περνάμε περιφερειακά από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ, στάση για φαγητό στην ΛΑΡΙΣΑ. Και συνεχίζουμε για την ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Tokalis Boutique & Spa. Χρόνος ελεύθερος να κάνετε μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου ή να χρησιμοποιήσετε την Πισίνα, την Σάουνα και το Χαμάμ του ξενοδοχείου. Το βράδυ θα επισκεφτούμε την πόλη του ΒΟΛΟΥ με τα φημισμένα τσιπουραδικά. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ :  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

Πρωινό και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα χωριά του ΠΗΛΙΟΥ από τη μεριά του ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. Θα περάσουμε από την ΑΓΡΙΑ – ΛΕΧΩΝΙΑ – ΚΑΤΩ ΓΑΤΖΕΑ και θα φθάσουμε στις ΜΗΛΙΕΣ (πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, του Γρηγορίου Κωνσταντά που ίδρυσαν τη σχολή Ψυχής Άκος το 1814 και σήμερα λειτουργεί σαν βιβλιοθήκη με σπάνια βιβλία και ιστορικά κειμήλια). Θα δούμε την εκκλησία των ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ άγνωστο πότε χτίστηκε. Από εδώ ξεκίνησε το 1821 η επανάσταση της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κατά των Τούρκων. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα ήσυχα και γραφικά πλακόστρωτα καλντερίμια του χωριού με πολλά τρεχούμενα νερά, παλιά σπίτια και αρχοντικά, θα θαυμάσετε τη σπουδαία πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία της. Συνεχίζουμε για την ΒΥΖΙΤΣΑ, η οποία έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος οικισμός, με τα  εντυπωσιακά αρχοντόσπιτα του 18ου – 19ου αιώνα  δείγματα του πλούτου που  είχε το χωριό. Στην επιστροφή μας στάση για γεύμα στο πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ :  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Πρωινό και αναχώρηση για ένα γραφικό ψαροχώρι, το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, όπου θα πάρουμε το καραβάκι για ημερήσια κρουαζιέρα (προαιρετική) στη ΣΚΙΑΘΟ. Μπορείτε να δείτε στην πόλη της Σκιάθου, το σπίτι του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ που τώρα είναι μουσείο και τον ιερό ναό των 3 Ιεραρχών που είναι η μητρόπολη του νησιού και χτίστηκε το 1846. Στο ναό φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΣΤΡΑΣ που βρέθηκε το 1650. Γεύμα ατομικά. Στη συνέχεια, αναχώρηση με το καραβάκι για την πιο γνωστή παραλία της Σκιάθου τις ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, που έχει ανακηρυχθεί η τρίτη καλύτερη παραλία της μεσογείου. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με μουσική και φαγητό. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ :  Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ βασίλειο των Κενταύρων θα περάσουμε από την ΑΝΑΚΑΣΙΑ των ΑΝΩ ΒΟΛΟ και θα καταλήξουμε στην ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ «το μπαλκόνι του Πηλίου» με τα πλακόστρωτα καλντερίμια και τα μαγαζάκια με τα παραδοσιακά γλυκά. Θα έχουμε χρόνο στη διάθεση μας για να  απολαύσουμε τον  καφέ  μας  με  θέα  τον  Παγασητικό κόλπο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την ΠΟΡΤΑΡΙΑ, το μεγαλοχώρι του δυτικού Πηλίου, με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής αρχοντικά. Μετά αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση φαγητό και καφέ. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο/τρίκλινο: 160 EΥΡΩ

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 110. ΕΥΡΩ

Μονόκλινο 200 ευρώ

ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ 4ΗΜΕΡΑ : ΜΟΝΟ ΔΕΛΤΙΟ


 *

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ‘Tokalis Boutique & Spa’ 3 αστέρων στην ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Φόρος διαμονής.
 • Δωρεάν 1 χρήση Σάουνας και Χαμάμ στο Spa του ξενοδοχείου μας.
 • Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία του ξενοδοχείου μας.
 • Τις περιηγήσεις του προγράμματος.
 • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 • Νυχτερινές διασκεδάσεις.
 • Κρουαζιέρα στη Σκιάθο.
 • Γεύματα – Δείπνα.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

KRATHΣΕΙΣ 2551024313


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.