3 ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ

ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 19ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018


1η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 17/2/2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30 το πρωί. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα Αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Άφιξη στην ΒΑΣΙΛΙΔΑ των πόλεων. Ξεκινάμε με περιήγηση στα ΧΕΡΣΑΙΑ ΤΕΙΧΗ μέχρι την εκκλησία της ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ (επίσκεψη στο Αγίασμα) και στους τάφους των Πατριαρχών. Στη συνέχεια θα έχουμε προαιρετική Κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ. Ξεκινάμε από την είσοδο του ΚΕΡΑΤΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ με τα μνημεία της, όσο και την πλευρά του ΓΑΛΑΤΑ με τον περίφημο ΠΥΡΓΟ. Συνεχίζουμε δίπλα από τα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το περίφημο ανάκτορο – ξενοδοχείο CIRAGAN, περνάμε κάτω από την μεγάλη ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ, περνάμε από την Χρυσούπολη (Uskudar) βλέπουμε τα δυο μεγάλα ΦΡΟΥΡΙΑ και την δεύτερη ΓΕΦΥΡΑ πλησίον των Ασιατικών ακτών, τον Πύργο του Λεάνδρου και επιστρέφουμε για μια μοναδική στάση στη συνοικία του Ορτάκιοϊ (Μεσοχώρι) και μια πρώτη γνωριμία με τα σοκάκια και τις γεύσεις της αιώνιας Πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος για ξεκούραση και βόλτα στην πλατεία ΤΑΞΙM και στα καταστήματα της ΜΠΕΟΓΛΟΥ με τα περίφημα παραδοσιακά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Διανυκτέρευση

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 18/2/2018 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για προσκύνημα στο ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ στο Ναό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Φανάρι και την . Συνεχίζουμε για την ΜΟΝΗ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος). Πρωινό και αρχίζουμεΣυνεχίζουμε την ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο με πρώτη μας στάση στον Βυζαντινό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ και την ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ, όπου θα έχουμε την εντύπωση ότι ξαναζωντανεύουν οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες του Βυζαντίου. Εκεί βρίσκονται ακόμη ο ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ του Μέγα Θεοδοσίου, η ΣΤΗΛΗ του Κωνσταντίνου του Πορφυρογέννητου, η ΚΡΗΝΗ του Γουλιέλμου, το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ του Σουλτάν Αχμέτ, το ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ, η Θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, χτισμένη στα σχέδια του ΙΣΙΔΩΡΟΥ και ΑΝΘΕΜΙΟΥ, και τέλος το παλάτι ΤΟΠ ΚΑΠΙ με τους αμύθητους θησαυρούς των Σουλτάνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι με πλήρες μενού, ποτό και ζωντανή μουσική και τραγούδια της Ανατολής  . Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/2/2018  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 Μετά επίσκεψη στο περίφημο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων. Κλείνουμε το τριήμερό μας με ένα από τα πιο καινούργια εμπορικά κέντρα της πόλης, το ISTANBUL FORUM. Ελεύθερος χρόνος στο πολυκατάστημα για ψώνια και φαγητό ή μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα μεγαλύτερα ΕΝΥΔΡΕΙΑ της Ευρώπης (προαιρετικά). Αναχώρηση για την επιστροφή μας, με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.


Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 120  ΕΥΡΩ

Παιδί από 2 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 85.ΕΥΡΩ

Μονόκλινο: 165 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο  GREEN PARK  4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια στην πλατεία ΤΑΞΙΜ.
  • Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
  • Επίσημο ξεναγό.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων, γεύματα - δείπνα.
  • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.
  • Προαιρετική διασκέδαση
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή δεν αναφέρεται

ΣΗΜ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

ALEXANDROUPOLI TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26 68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ 00302551024313         00302551036947 FAX 00302551031596  e.mail, [email protected]


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.