3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

(ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)

ΠΥΡΓΟΣ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ – ΒΑΡΝΑ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ

ΑΠΟ 28 ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

1η Μέρα: Παρασκευή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07:30 το πρωί. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγάρικα σύνορα Ορμενίου, στάση στο κατάστημα πρώην αφορολογήτων ειδών, είσοδος στην Βουλγαρία. Θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή, και θα φθάσουμε στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας τον Πύργο. Περιήγηση της πόλεως και ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο για φαγητό και αγορές. Μετά θα πάμε για το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας την ’’Ηλιόλουστη Ακτή’’ (Sunny Beach). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το όμορφο θέρετρο ή να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, όσοι θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εξωτερική Πισίνα, ή το Μασάζ, κ.α. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Νεσέμπαρ (Αρχαία Μεσημβρία) που διατηρεί το Βυζαντινό χρώμα της με τις πάμπολλες εκκλησίες περασμένων αιώνων. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Σάββατο ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη πόλη της Βάρνας, την μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας. Περιήγηση της πόλεως και θα επισκεφθούμε τον εκπληκτικό Καθεδρικό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, χτισμένος όπως ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Πετρούπολης. Μετά θα παρακολουθήσουμε ένα σόου με δελφίνια στο Δελφινάριο. Ελεύθερη ώρα στον πεζόδρομο της Βάρνας για φαγητό και αγορές. Επιστροφή στην Ηλιόλουστη Ακτή. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Κυριακή ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου της Αγχιάλου. Υστέρα θα επισκεφθούμε την πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα την Σωζόπολη(Αρχαία Απολλωνία). Εδώ θα δούμε τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή που βρέθηκαν πρόσφατα και φυλάσσονται στην αναστηλωμένη εκκλησία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά σπίτια. Μετά θα πάμε στον Πύργο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και ψώνια σε Εμπορικό Κέντρο. Συγκέντρωση για την επιστροφή μας κάνοντας τις ανάλογες στάσεις για καφέ. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Δυο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ‘MARVEL’ 4 αστέρων στην ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ

σε δίκλινα δωμάτια.

  • Δυο πρωινά σε μπουφέ.
  • Δυο δείπνα σε μπουφέ με πλούσιο φαγητό.
  • Συνοδό – ξεναγό του γραφείου.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων, Δελφινάριο.
  • Γεύματα, ποτά.
  • Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό.ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΛ 2551024313 2551036947

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.