3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)

ΠΥΡΓΟΣ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΒΑΡΝΑ

ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ 27 ΕΩΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΑΠΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

1η Μέρα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ – ΠΥΡΓΟΣ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07:00 το πρωί. Διέλευση συνόρων Ορμενίου, είσοδος στην Βουλγαρία. Θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή, φθάνουμε στην πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα την Σωζόπολη (Αρχαία Απολλωνία). Εδώ θα δούμε τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή που βρέθηκαν πρόσφατα και φυλάσσονται στην αναστηλωμένη εκκλησία των αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά σπίτια και για φαγητό στις παραδοσιακές ψαροταβέρνες με ψάρια από την Μαύρη Θάλασσα. Μετά θα πάμε στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας τον Πύργο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας AQUAκατηγορίας 4 αστέρων, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, όσοι θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα SPA CENTER (Σάουνα, Χαμάμ, μασάζ, Jacuzzi, Κλειστή Πισίνα κ.α). Το απόγευμα θα επισκεφτούμε ένα από τα Εμπορικά Κέντρα του Πύργου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

2η Μέρα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΓΧΙΑΛΟ – ΒΑΡΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη πόλη της Βάρνας, πρώτη μας στάση για προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου της Αγχιάλου.

Άφιξη στην πόλη της Βάρνας την μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας, περιήγηση της πόλεως θα επισκεφθούμε τον εκπληκτικό Καθεδρικό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, χτισμένος όπως ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Πετρούπολης. Μετά θα παρακολουθήσουμε ένα σόου με δελφίνια στο Δελφινάριο. Ελεύθερη ώρα στον πεζόδρομο της Βάρνας για φαγητό και ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Δείπνο. Μετά το φαγητό θα πάμε στο παραλιακό πάρκο και στον πεζόδρομο του Πύργου. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: ΠΥΡΓΟΣ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Νεσέμπαρ (Αρχαία Μεσημβρία) που διατηρεί το Βυζαντινό χρώμα της με τις πάμπολλες εκκλησίες περασμένων αιώνων. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια. Μετά θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας την ‘Ηλιόλουστη Ακτή’ (Sunny Beach), ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Συγκέντρωση και αναχώρηση για την επιστροφή μας κάνοντας την ανάλογη στάση για καφέ και ξεκούραση. Διέλευση συνόρων άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

.

.

TΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 135 ΕΥΡΩ

Παιδί  έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς 105.00ΕΥΡΩ

Παιδί έως 12 ετών χωρίς κρεβάτι σε δίκλινο με τους γονείς:  60.00

Moνόκλινο 160 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1ον : Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.

2ον : Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ‘AQUA’ 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.

3ον : Δυο πρωινά σε μπουφέ

4ον : Δυο δείπνα σε μπουφέ 

5ον : Συνοδό – ξεναγό του γραφείου.

6ον : Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1ον : Εισόδους μουσείων, Δελφινάριο

2ον : Ποτά και φιλοδωρήματα.

3ον : Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό.


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΛ 2551024313 2551036947

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.